COMANDA PRIN TELEFON ACUM: 0744-569-069 comanda@crestereamuschilor.ro

Comanda





Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


MegaVit, 60 tab - Pronutrition

52,20 Lei

Cantitate:
* Prețul include TVA
POŞTA ROMÂNĂ:
15 lei
CURIER RAPID:
15 lei
MegaVit, 60 tab - Pronutrition
Cod produs: 001061

Descriere

Nu e nici un secret: surplusul de vitamine nu strică nimănui, iar pentru sportivi este chiar obligatoriu. Mulţi suferă de lipsă de vitamine şi minerale, chiar dacă alimentaţia este optimă, şi asta pentru că nu asimilăm tot ce consumăm. Un lucru este totuşi clar: cu cât mai multe vitamine şi minerale consumăm, cu atât mai multe vom asimila. Alimentaţia noastră s-a schimbat mult în ultimele decenii şi din păcate în mod negativ: consumăm din ce în ce mai multe produse cu valori biologice nesemnificative, produse procesate, care nu doar că nu conţin nutrienţii necesari, ci chiar împiedică asimilarea lor din alte surse posibile. Adevărul este, că organismul nostru are nevoie de tot sprijinul pe care-l putem oferii. De aceea noi am conceput produsul cu nivelul maxim de vitamine şi minerale: MegaVit – un “Mega Hit”  în lumea suplimentelor.

Vitamina A măreşte rezistenţa la infecţii, îmbunătăţeşte funcţia vizuală. Contribuie la dezvoltarea normală a scheletului şi a smalţului dentar, precum şi la buna funcţionare a ficatului, a tiroidei şi a altor organe. De asemenea, ea contribuie şi la reglarea somnului şi a tensiunii arteriale, intervine în metabolismul proteinelor şi al mineralelor - îndeosebi al calciului, al grăsimilor şi carbohidraţilor. Are un rol important în ingrijirea pielii, al mucoaselor şi în stimularea creşterii.

Vitamina D are rol în asimilarea calciului şi a fosforului,  precum şi în fixarea acestora în oase şi în dinţi. Ea are rol benefic şi în metabolismul magneziului, a fierului şi în menţinerea unui raport normal între calciu şi fosfor. Evită carierea severă a dinţilor; previne apariţia unor tulburări nervoase, slăbiciunea generală, ca şi sensibilitatea la contractarea unor boli infecţioase; contribuie la buna funcţionare a tiroidei, paratiroidei şi hipofizei.

Vitamina E este un puternic antioxidant, are un rol important în protejarea vitaminei A, a carotenilor şi a uleiurilor vegetale. Intervine favorabil în reproducere, în asigurarea funcţionării normale a glandelor sexuale şi a celor endocrine, înlesneşte depozitarea glicogenului în ficat şi în muşchi, inclusiv în muşchiul cardiac. Este implicată în metabolismul grăsimilor, al calciului şi al fosforului, dar şi în sinteza proteinelor.

Vitamina B1 este importantă în metabolismul proteinelor şi al glucidelor, apoi în funcţionarea normală a sistemului nervos central şi, cu precădere, a celui periferic. Contribuie la sănătatea aparatului digestiv şi a glandelor endocrine, participă la procesul de creştere şi în absorbţia intestinală a grăsimilor.

Vitamina B2 stimulează creşterea şi funcţia de reproducere. Promovează sănătatea pielii, părului şi unghiilor. Ajută la eliminarea senzaţiei de uscăciune a gurii, limbii şi buzelor. Vitamina B2 măreşte acuitatea vizuală şi înlătură oboseala ochilor. Alături de alte substanţe contribuie la metabolizarea carbohidraţilor, a grăsimilor şi proteinelor.

Vitamina B3 constituie un factor important în hrănire, participând activ la metabolismul proteinelor, glucidelor şi lipidelor, deci la metabolismul general al organismului. De asemenea, este esenţială pentru corp deoarece: are acţiune vasodilatatoare la nivelul pielii; serveşte la buna funcţionare a sistemului nervos central; stimulează secreţia gastrică; măreşte glicemia şi scade nivelul colesterolului; menţine sănătatea pielii şi a ţesuturilor digestive; favorizează circulaţia cerebrală; scade tensiunea arterială; stimulează eliminarea bilei; înlesneşte asimilarea fierului.

Vitamina B6 are un rol important în formarea hemoglobinei, în metabolismul aminoacizilor, proteinelor, glucidelor şi lipidelor (îndeosebi al acizilor graşi esenţiali), fiind şi stimulent muscular. Are influenţă benefică asupra pielii, precum şi în procesul de creştere. De asemenea, intervine în mod esenţial în buna funcţionare a sistemului nervos şi a măduvei osoase. Intervine în producerea de globule roşii şi de anticorpi; în controlarea echilibrului sodiului şi al potasiului, al sistemului muscular şi osos. Participă la metabolismul colesterolului împiedicând depunerea acestuia pe pereţii interiori ai arterelor (arteroscleroza). Influenţează creşterea şi reproducerea.

Vitamina B12 este ideală pentru creştere. Insuficienţa ei în alimentaţie duce la instalarea unor grave anemii (anemia pernicioasa, manifestată prin anemie generală şi tulburări nervoase deosebit de grave). În plus, această vitamină are un rol important şi în protejarea celulelor hepatice, datorită proprietăţii ei de a impiedica depunerea grăsimilor în ficat. Se crede că ar fi destul de eficientă şi în bolile precanceroase, şi în cele canceroase.

Vitamina C intervine în fenomenele de oxidoreducere, fiind cel mai puternic antioxidant. Este antiinfecţioasă, tonifiantă şi antitoxică. Participă la asimilarea fierului; măreşte rezistenţa vaselor sanguine ; contribuie la formarea globulelor roşii, a dinţilor şi oaselor; are rol de reglare a nivelului glicemiei şi al colesterolului.

Biotina (vitamina B7) intervine în metabolismul proteinelor, lipidelor şi glucidelor, contribuie la funcţionarea normală a pielii şi a mucoaselor, combate stările de oboseală. Acţiunea benefică a vitaminei B7 sporeşte prin asociere cu vitaminele A, B2, B3 şi B6, fiind diminuată în cazul consumului de alcool. Consumul sporit este indicat în unele afecţiuni ale pielii (dermatite, eczeme, seboree), oprirea sau încetinirea creşterii părului şi albirea prematură a acestuia, precum şi în stări depresive, de oboseala, dureri musculare.

Acidul folic (vitamina B9) are un rol major în procesul formării globulelor roşii, metabolizarea proteinelor, producerea acizilor nucleici (ADN şi ARN), diviziunea celulară, utilizarea zaharurilor şi aminoacizilor. Oferă protecţie împotriva paraziţilor intestinali, conferă pielii un aspect sănătos, are efect analgezic, preîntâmpină deficienţele de naştere, acţionează preventiv împotriva anemiei.

Rutina acţionează concomitent şi strâns legat de vitamina C, asigurându-i o absorbţie şi utilizare mai bună; în plus împiedică distrugerea vitaminei C prin oxidare şi împreună au un rol antiinfecţios puternic. Această vitamină intervine în mod esenţial în procesele energetice ale ţesuturilor şi în menţinerea permeabilităţii vaselor capilare, de unde şi denumirea de factor de permeabilitate capilară.

Vitamina P contribuie la întărirea pereţilor vaselor capilare şi la creşterea elasticităţii şi rezistenţei acestora, precum şi a ţesutului conjunctiv. Are, de asemenea, un rol benefic şi prin ameliorarea hemoragiilor provocate de diferite cauze. În plus, protejează organismul de efectele secundare ale razelor X, intervine în prevenirea contractării gripei, influenţează pozitiv creşterea procentului de calciu seric.

Vitamina B10 (acidul para-amino-benzoic sau PABA) contribuie la metabolismul fierului şi la formarea hematiilor (globulelor roşii). Favorizează sinteza acidului folic şi absorbţia acidului pantotenic. Lipsa PABA duce la încărunţire şi apariţia eczemelor.

Flavonoidele sunt un grup de compuşi cristalini aflaţi în plante. Majoritatea plantelor medicinale îşi datorează calităţile terapeutice acestor flavonoide.
De curând, flavonoidelor li s-a acordat o mare atenţie datorită proprietăţilor lor antioxidative impresionante. Câţiva dintre aceşti compuşi par să fie mai eficienţi decât antioxidanţii obişnuiţi - vitaminele C şi E pentru moment - prin efectul lor, cum ar fi protejarea de oxidare a lipoproteinelor de joasă densitate (LDL).
Posedă calităţi antivirale, anticanceroase, antiinflamatorii, antihistaminice şi pot fi utile în prevenirea şi/sau tratarea unor varietăţi de boli.

Hesperidinul este un flavonoid cu efect antioxidant ce contribuie la integritatea vaselor de sânge. Conform descoperirilor recente hesperidinul reduce nivelul de cholesterol şi hipertensiunea. Se crede ca ar putea împiedica până la un anumit grad pierderea densităţii osoase. Are proprietăţi antiinflamatoare şi un efect uşor sedativ.

Acerola, cunoscută şi sub numele de vişină de Barbados, vişină tropicală sau cireaşă portoricană, este o specie subtropicală a carui fructe au un conţinut remarcabil de vitamina C. În comparaţie, 100 g de portocale conţin 50 mg vitamina C, aceeaşi cantitate de acerola conţine însă de la 1500 la 5000 mg. Fructul de acerola mai conţine şi alte substanţe, cum ar fi provitamina A, magneziu, niacin, acid pantotenic, potasiu, vitamina B1 şi B2.

Colina (vitamina B8) este un corp azotat intrând în compoziţia materiei vii şi acţionând ca factor de creştere. Colina înlesneşte funcţiile ficatului (ajutând la eliminarea toxinelor din organism) şi ale vezicii biliare; faciliteaza folosirea corespunzătoare a grăsimilor şi a colesterolului de către organism. În plus previne acumularea de grăsimi în ficat; ajută la prevenirea schimbărilor degenerative ce se produc în ficat şi în vezica biliară. Se utilizează pentru ameliorarea capacităţii de memorare, arteroscleroză, hipertensiune arterială, hipercolesterolemie, hipoglicemie, stres, ciroză hepatică, ameţeli, ulcer gastric, dureri de inimă, blocaj renal.

Inositolul ajută organismul să producă lecitina;serveşte la metabolizarea grăsimilor, reducând nivelul colesterolului sanguin; favorizează nutriţia celulelor creierului; constituie hrană vitală pentru păr, putând preveni rărirea acestuia şi apariţia cheliei. Inositolul este indicat în constipaţie, căderea părului, arteroscleroza, hipercolesterolemie, ciroza hepatică, eczeme, deficienţa de vedere etc. Deficitul prelungit de inositol poate produce, printre altele, şi tulburări cardiovasculare.

Seleniul este un mineral antioxidant şi - se presupune şi anticancerigen. În organism, seleniul contribuie la realizarea respiraţiei celulare, la protejarea hemoglobinei celulelor roşii, şi la absorbţia şi sporirea eficienţei vitaminei E. De asemenea, acest mineral contribuie la menţinerea elasticităţii ţesuturilor, potenţează tratamentele aplicate în bolile cardiovasculare şi a mătreţei.

Cromul are un rol vital în mecanismul natural al organismului, deoarece controlează nivelul glicemiei. Reglementează nivelul de colesterol din fluxul sanguin. Cromul scade grăsimea corporală crescând masa musculară slabă. În cazul sportivilor, lipsa cromului reduce randamentul fizic şi împiedică dezvoltarea musculaturii.

Fierul constituie un important factor antianemic, constituent principal al hemoglobinei din sânge, şi al unor enzime. Este indispensabil în transportul oxigenului în organism, precum şi în respiraţia celulară. Întăreşte sistemul imunitar şi sprijină regenerarea şi vindecarea în perioadele de convalescenţă.

Zincul este un mineral cu efect antioxidant şi are rol important în menţinerea acuităţii vizuale. Contribuie la metabolismul proteinelor, activitatea pancreasului şi a organelor sexuale. Grăbeşte vindecarea rănilor; stimulează procesul de asimilare a unor vitamine; intervine în formarea leucocitelor; activează sistemul imunitar; favorizează procesul de regenerare. De asemenea, zincul stimulează activitatea mintală şi ajută la buna funcţionarea creierului.

Magneziul este un mineral implicat în reglarea temperaturii corpului. Înlesneşte metabolizarea vitaminei C, dar şi a calciului, fosforului, potasiului şi sodiului. Preintâmpină atacurile de cord, menţine sănătatea dinţilor şi oaselor, împiedică formarea de calculi renali contribuie la reglarea a sute de funcţii enzimatice.

Acidul glutamic, este un aminoacid neurotransmiţător excitator, care îmbunătăţeşte funcţionarea neuronilor din sistemul nervos central. Este transformat în glutamină sau acid gamma-aminobutiric, alţi doi aminoacizi cu rol de neurotransmiţător. Acidul glutamic este important pentru metabolismul zaharurilor şi grăsimilor, şi ajută la transportarea potasiului. Creierul foloseşte acidul glutamic ca sursă de energie.

Proteina totală din lapte prezintă valoarea nutriţională îmbinată a cazeinei şi proteinei din zer. Este foarte valoroasă datorită profilului excelent de aminoacizi.

Ingrediente: Vitamine, Minerale, Colină, Inositol, Rutină (vit.P), Bioflavonoizi citrici, Acid-para-amino-benzoic, Betaină, Acid glutamic, Hesperidină, Acid Glutamic, Proteină din lapte, Acid stearic, Stearat de Magneziu, Acerola.


Mod de administrare: Luaţi 1 tabletă pe zi în timpul mesei.
Mod de prezentare: 60 tablete

Întrebări frecvente
Intrebari frecvente
Comentarii







Nu aveți nici un produs în coș

Banner strongv

1. Satisfactia dumneavoastra este garantia existentei noastre!


2. Cel mai ieftin din Romania


3. Preturi clare


4. Depozit foarte bine aprovizionat


5. Cumparaturi cu incredere!


6. Serviciu de livrare sigur, discret si rapid


7. Nu ne eschivam de retururi


8. Noi ne ascultam clientii


9. Obtineti un discount de pana la 10% la urmatoarea comanda realizata. Intrebati-ne cum!


10. Nu exista o limita minima pentru a realiza o comanda

Citeste mai mult